Landscape, wind turbines

Hyttetomter

Hytte på Bjønnåsen? 

Bjønnåsen i Ringsakerfjellet er et populært etablert hyttefelt som ligger idyllisk til opp mot snaufjellet.  

Hytteområdet ligger øst for Åstaelva i Ringsakerfjellet og ligger på mellom 700 og 800 m.o.h. Feltet ligger syd/syd-vestlig og området har et unikt turterreng, både sommer og vinter. Hytteområdet er med i Åstdalen turløyper som er knyttet til et løypenett på over 100 km. Løypene blir kjørt opp regelmessig. Birkebeinerrennet passerer 4 km nord for hytteområdet, mens birkebeinerrittet går helt inntil hytteområdet. Se kart her.

Jakt og fiskemulighetene er unike da alle almenningene i Ringsaker og Pihl AS har en felles forvaltning av disse ressursene. Et småviltkort gir rett til å jakte på 600.000 daa med alt fra de flotteste skogsfuglterreng til rype i høyfjellet.

Vi har pr juni 2019 ingen ledige hyttetomter på Bjønnåsen.

Ta kontakt med Morten Øie i Furnes Almenning, tlf. 62 33 17 80, evnt. e-post: moi@furnesalmenning.no for ytterligere informasjon.  

   

 

Åpningstider:

Man-fre : 07:00 - 16:00

Lørdag: Stengt

Adresse:

Nordåsvegen 961, 2387 Brumunddal

623 31 780

firmapost@furnesalmenning.no
Om oss:

Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca. 9 km fra Brumunddal. Vi har eget sagbruk hvor vi produserer trelast med stort sett standardlengder på 5 meter, og vi har et av distriktets største trelastutsalg.

");